Polisi Pemulangan & Bayaran Balik

Kemas kini terakhir pada: 12 Mei 2018

Pulangan
Dalam 30 Hari – Anda mesti memulangkan produk anda dalam masa 30 hari selepas produk dibeli:
Polisi kami bertahan selama 30 hari. Jika 30 hari telah berlalu sejak pembelian anda, malangnya kami tidak dapat menawarkan bayaran balik atau pertukaran kepada anda.

Untuk layak menerima pemulangan, item anda mestilah tidak digunakan dan dalam keadaan yang sama seperti anda menerimanya. Ia juga mesti dalam pembungkusan asal.

Beberapa jenis barangan dikecualikan daripada dipulangkan. Barangan mudah rosak seperti makanan, bunga, surat khabar atau majalah tidak boleh dipulangkan. Kami juga tidak menerima produk yang merupakan barangan intim atau kebersihan, bahan berbahaya atau cecair atau gas mudah terbakar.
Untuk melengkapkan pemulangan anda, kami memerlukan resit atau bukti pembelian.

Terdapat situasi tertentu di mana hanya sebahagian bayaran balik diberikan (jika berkenaan)
Tempah dengan tanda-tanda penggunaan yang jelas
CD, DVD, pita VHS, perisian, permainan video, pita kaset atau rekod vinil yang telah dibuka
Mana-mana item yang tidak dalam keadaan asalnya, rosak atau hilang bahagian atas sebab-sebab bukan disebabkan kesilapan kami
Mana-mana item yang dipulangkan lebih daripada 30 hari selepas penghantaran

Bayaran balik (jika berkenaan)
Setelah pemulangan anda diterima dan diperiksa, kami akan menghantar e-mel kepada anda untuk memberitahu anda bahawa kami telah menerima item anda yang dipulangkan. Kami juga akan memberitahu anda tentang kelulusan atau penolakan bayaran balik anda.
Jika anda diluluskan, maka bayaran balik anda akan diproses dan kredit akan digunakan secara automatik pada kad kredit anda atau kaedah pembayaran asal, dalam mana-mana hari pemulangan yang berkenaan seperti yang digunakan oleh bank anda.

Bayaran balik lewat atau tiada (jika berkenaan)
Jika anda belum menerima bayaran balik, semak akaun bank anda sekali lagi.

Kemudian hubungi syarikat kad kredit anda, mungkin mengambil sedikit masa sebelum bayaran balik anda disiarkan secara rasmi.

Seterusnya hubungi bank anda. Selalunya terdapat beberapa masa pemprosesan sebelum bayaran balik disiarkan.
If you’ve done all of this and you still have not received your refund yet, please contact us at.

Item jualan (jika berkenaan)
Hanya barang berharga biasa sahaja boleh dikembalikan, malangnya barang jualan tidak boleh dikembalikan.

Pertukaran (jika berkenaan)
Kami hanya menggantikan barang jika ia rosak atau rosak. Jika anda perlu menukarnya dengan item yang sama, hantarkan e-mel kepada kami dengan bukti foto yang layak di dan hantar item anda ke:

Hadiah
Jika item tersebut ditandakan sebagai hadiah apabila dibeli dan dihantar terus kepada anda, anda akan menerima kredit hadiah untuk nilai pemulangan anda. Sebaik sahaja item yang dikembalikan diterima, sijil hadiah akan dihantar kepada anda.

Jika item itu tidak ditandakan sebagai hadiah semasa dibeli, atau pemberi hadiah telah menghantar pesanan kepada diri mereka sendiri untuk diberikan kepada anda kemudian, kami akan menghantar bayaran balik kepada pemberi hadiah dan dia akan mengetahui tentang pemulangan anda.

penghantaran
Untuk memulangkan produk anda, anda harus menghantar produk anda ke alamat syarikat kami.

Anda akan bertanggungjawab untuk membayar kos penghantaran anda sendiri untuk memulangkan item anda. Kos penghantaran tidak akan dikembalikan. Jika anda menerima bayaran balik, kos penghantaran pemulangan akan ditolak daripada bayaran balik anda.

Bergantung pada tempat tinggal anda, masa yang mungkin diambil untuk produk yang ditukar anda sampai kepada anda, mungkin berbeza-beza.

Jika anda menghantar item melebihi $75, anda harus mempertimbangkan untuk menggunakan perkhidmatan penghantaran yang boleh dikesan atau membeli insurans penghantaran. Kami tidak menjamin bahawa kami akan menerima item anda yang dipulangkan.

Perubahan kepada Kembali
Anda boleh menyemak versi Return yang paling terkini

Kami berhak, mengikut budi bicara mutlak kami, untuk mengemas kini, menukar atau menggantikan mana-mana bahagian Polisi Pemulangan & Bayaran Balik ini dengan menyiarkan kemas kini dan perubahan pada tapak web kami. Adalah menjadi tanggungjawab anda untuk menyemak laman web kami secara berkala untuk perubahan. Penggunaan berterusan atau akses anda ke laman web kami atau Perkhidmatan berikutan penyiaran sebarang perubahan pada Polisi Pemulangan & Bayaran Balik ini merupakan penerimaan terhadap perubahan tersebut.

—-